perjantai 20. heinäkuuta 2018

Black Panther & Iron Fist kausi 1 Steelbook (Bluray & Ultra HD) ennakkovaraus

Vähän aikaa sitten saapui Zavvista tilaamani Black Pantherin 3D ja Ultra HD Steelbookit. En tilannut näitä tarpeeksi ajoissa, silloin kun nämä tulivat ennakkovarattaviksi ja luulin jo, että näitä ei tule enää lisää. Yllättäen Zavvilta tulikin 18.6 viestiä, että 500 kpl:ta olisi Black Pantherin Steelbookkeja vielä jäljellä ja pitihän nuo molemmat sitten äkkiä tilata. Molemmat versiot sisältävät myös elokuvan Bluray version. Kaikissa muissa versioissa pitäisi olla suomitekstit, paitsi UHD versiossa. Kuten olen jo aikasemmin kertonut niin Disney ei ainakaan vielä julkaise UHD versioita suomiteksteillä. Täällä meilläkin myynnissä olevissa Disneyn Ultra HD versioissa vain Bluray versiossa on suomiteksit.  Hintaa 3D versiolla 29,99€ oli ja Ultra HD:lla 38,29€.













































































Zavvin Black Panther Steelbookkien lisäksi vähän aikaa sitten saapui myös Cdonista tilaamani kyseisen elokuvan 2D Steelbook. Tämän version tilasin ennakkoon ja meillä julkaisupäivä oli vasta 29.6, kun taas Britanniassa se oli tuolloin kesäkuussa puolessavälissä. Kuten olen jo aikasemmin kertonut niin Disney ei julkaise täällä meillä 3D Steelbook versiota ja haluan Marvelin elokuvista myös suomikansilla olevan Steelbook version, joten siksi piti myös ostaa tämä versio. Meinasin ostaa myös suomikansilla olevan normaalin 3D version, mutta saan tuon aika varmasti syksyllä noin 10€:lla, joten siksi en halunnut maksaa tuosta versiota nyt noin 20€. Kaikki kolme Steelbook versiota jäävät muoveihin ja katson elokuvan vasta, kun saan tuon normaalin 3D version alennuksesta. Odotan jo kovasti, että näkisin tämän elokuvan, koska en käynyt tuota elokuvissa katsomassa. Yritän tällä hetkellä leikata kuluja, joten vaikka haluan kovasti nähdä elokuvan niin en maksa silti extraa siitä, että näkisin sen nyt. Myös normaali UHD versio on harkintalistalla, mutta ostan myös tuon todennäköisesti vasta alennuksesta, jos edes ostan tuota. Hintaa Cdonin Steelbookilla oli alennuskoodin jälkeen 20,22€.










































































Vähän aikaa sitten saapui myös Zavvista tilaamani Iron Fistin ensimmäisen kauden Steelbook. Tämän tilasin myös ennakkoon ja julkaisupäivä tuolla oli reilu kuukausi sitten. Harmi, että näissä Marvelin uusimmassa sarjoissa ei ole suomitekstejä. Täällä meilläkin myynnissä on vain tuontiversio, jossa ei suomitekstejä. Hintaa Iron Fistillä oli 35,49€.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti