keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Pari Assassin's Origins erikoisversiota (PS4) (ennakkovaraus) + muutama pelin oheistuote

Viime perjantaina päättyi parin vuoden odotus, kun Assassin's Creed pelisarjan uusin osa Origins viimein julkaistiin. Olen odottanut peliä jo siitä asti, kun se pari vuotta sitten paljastettiin. Ostin pelistä kaksi erikoisversiota. Gods Editionin ostin Kampin Gamestopista hintaa sillä oli 129,95€, mutta vein aikasemmin vanhoja pelejä vaihdossa, kun varasin tuon erikoisversion niin ihan noin paljoa ei tarvinnut tuosta maksaa. Kaupan päälle sain vielä t-paidan. Dawn of Creed Editionin ostin Ubisoftin omasta verkkokaupasta, koska sitä sai vain sieltä. Tuon hinta olisi ollut oikeasti 149,99€, mutta sen verran oli kertynyt Ubisoft pisteitä niin sain tuosta 20% alennuksen ja maksettavaa jäi 127,99€. Olisin ostanut myös 800€ erikoisversion, mutta se myytiin loppuun nopeasti ja en tajunnut tilata sitä ajoissa. Tuota sai myös vain Ubisoftin omasta verkkokaupasta. Erikoisversioiden lisäksi ostin myös pelistä muutaman oheistuotteen. Silloin kun tilasin tuon Dawn of Creed Edition, niin samalla tilasin Aya ja Bayek patsaat. Noiden oikea hinta olisi ollut 59,95€ kpl, mutta sain myös niistä tuon 20% alennuksen niin noille jäi hintaa 47,96€. Tuo Bayek on erilainen, kuin erikoisversioiden patsaat. Viikkoa en pelin julkaisua ostin Kampin Gamestopista The First Hidden Blade hintaan 59,95€. Aluperin tuo piti ostaa myös Ubisoftin omasta verkkokaupasta, mutta en tehnyt tilausta tarpeeksi ajoissa ja tuo kerettiin myymään loppuun. Noita tehtiin kai vain 9999 kpl:ta. Kun hain pelin Kampin Gamestopista, niin ostin vielä samalla Apple of Edenin hintaan 59,95€. Omistan jo elokuvasta julkaisun Apple of Edenin, mutta en yhteenkään Assassin's Creed peliin liittyyvää Apple of Edeniä. Tarkoitus olisi vielä ostaa ainakin pelin strategiaoppaasta erikoisversio ja erilaiset Steelbook kannet. Harkinnassa on myös Bluetooth kuulokkeet, mutta ne maksavat 250€. Parin viikon päästä julkaistaan myös yksi pitkään odottamani peli, joten siitä tulee myös juttua, kun se julkaistaan. Sen julkaisussa kävi toisin kuin olin ajatellut, mutta kerron siitä lisää tuolloin kun se julkaistaan. Lopuksi vielä lista nyt ostetun pelin erikoisversioiden sisällöistä:

Gods Edition:
- Peli
- Deluxe Pack DLC (jolla voi ladata Ambush of Sea meritehtävä, Dessert Cobra lisäpaketti, kolme bonuskykypistettä ja Secret of the First Pyramids lisätehtävä)
- Maailman kartta
- Pelin Soundtrack CD
- Taidekirja
- 26 cm korkea Bayek patsas

Dawn of Creed Edition:
- Peli
- Deluxe Pack DLC (jolla voi ladata Ambush of Sea meritehtävä, Dessert Cobra lisäpaketti, kolme bonuskykypistettä ja Secret of the First Pyramids lisätehtävä)
- Season Pass (jolla voi ladata pelin tulevat lisäsisällöt)
- Maailman kartta
- Pelin Soundtrack CD
- Taidekirja
- Bayek’s eagle skull amulet
- Kaksi taidekorttia
- Steelbook kannet
- 37 cm Bayek & Senu patsas




















































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti