maanantai 1. lokakuuta 2018

Mission: Impossible 1-5 & Tomb Raider Steelbookkien ennakkovaraus (Bluray)

Vähän aikaa sitten saapui Discshopista ennakkovaraamani Mission: Impossible 1-5  Steelbookit. Kerkesin keväällä jo ostamaan neljästä ensimmäisestä Mission; Impossiblesta kokoelma boksin, mutta kovana elokuvasarjan fanina, oli pakko ostaa nämä Steelbookit. Ghost Protocollasta omistin myös jo ennestään aikasemmin julkaistun Steelbookin. Pitää ainakin pistää tuo kokoelma myyntiin, jossakin vaiheessa. Yleensä ostan elokuvani Cdonista, mutta Discshopissa oli synttäritarjoukset meneillään ja kaikista elokuvista sai -15% alennuksen, jopa ennakkotilattavista tuotteista. Cdonissa nykyään harvoin saa alennusta tulevista elokuvista.

Olen nähnyt kaikki Mission: Impossible elokuvat ja pidin kaikista muista, paitsi kolmosesta. Ei kolmonen ihan täysin huono ole, mutta ei sitä silti montaa kertaa jaksa katsoa. Sarjan kuudes osa, eli Fallout tuli elokuviin 3.8 mutta en käynyt tuota elokuvissa katsomassa, vaikka aluksi meinasin. Bluraylle tuo julkaistaan 3.12, mutta en vielä tiedä ostanko tuota heti, vai odotanko että tuon saa halvemalla. Hintaa nyt saapuneilla Steelbookeilla oli 13,01€ kpl.





























































































































































































Vähän aikaa sitten saapui myös uusimman Tomb Raiderin Steelbook. Tilasin tämän myös Discshopissa yhdessä Mission: Impossiblejen kanssa, kun myös tästäkin sai tuon -15% alennuksen. Elokuvaa en ole vielä nähnyt, kun ajattelin ostaa tässä 3D version. Minun piti tilata Britanniasta HMV:stä 3D Steelbook suomiteksteillä, mutta HMV ei toimita tavaroitaan Britannian ulkopuolelle. Vähän kalliimmalla tuon olisi myös saanut Amazon.uk:sta, mutta en tajunnut tilata tuota tarpeeksi ajoissa ja tuo myyntiin loppuun siellä. Täällä meillä Suomessa tuota 3D versiota ei edes julkaistu, vaan täälläkin on myynnissä vain perusversiota Brittiversiona suomiteksteillä. Itse elokuvalta en odota ihmeitä, kun tätä ei ole kauheasti kehuttu. ja ei tämä kiinnostaa kauheasti muutenkaan. Pidin kyllä tosi paljon Angelina Jolien Tomb Raider elokuvista, mutta tämä uusin osa ei näytä niin hyvältä, kuin sarjan edelliset elokuvat. Jännä juttu on myös se, että pidän aikasemmista Tomb Raider elokuvista enemmän, kun sarjan aikasemmista peleistä. Uusimpia pelejä en ole vielä pelannut, joten niistä en osaa sanoa vielä mitään. Hintaa uusimmalla Tomb Raiderilla oli 17,36€.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti