maanantai 15. lokakuuta 2018

Spider-Man PS4 Pro erikoiskonsoli & pelin Collector's Edition ennakkovaraukset

Viimein 7.9 julkaistiin kauan odotettu Insomniac Gamen tekemä Spider-Man peli yksinoikeudella PS4:lle. Kovana Spider-Man fanina, oli pakko ostaa pelistä erikoisversio, jonka olin aikaisemmin varannut Kampin Gamestopista. Kävin tuon sitten heti julkaisupäivänä hakemassa ja seuraavana sunnuntaina aloitin pelin pelaamisen.

Pääsin tuon pari viikkoa sitten läpi ja samalla hommasin pelistä Platinum Trophyn. Tykkäsin pelistä tosi paljon ja siitä tuli yksi lempi peleistäni. Aivan täydellinen peli tämä ei silti ollut. Juoni ja sivutehtävät olisivat voineet olla vähän parempia, mutta silti tämä oli todella kova peli. Trophyt olivat myös aika helpot, joten siitä iso plussa, kun en tykkää vaikeista Trophyistä. Plussaa myös siitä, että pelissä oli suomitekstit, kun olen huono englannissa. 23.10 peli saa ensimmäisen DLC:n, joka keskittyy Kissanaiseen ja seuraavat kaksi tulevat marras- ja joulukuussa. Pitää ladata nuo DLC:t heti kun mahdollista ja pelata samantien läpi. Erikoisversion mukana tuli siis pelin Season Pass, jolla voi ladata nuo ja muut mahdolliset peliin tulevat lisäsisällöt. Erikoisversion mukana tuli pelin ja Season Passin lisäksi myös Steelbook kannet pelille, Spider-Man tarra, taidekirja ja patsas. Ennakkovaraajan etuna sain 3 kuukaden Playstation Plus jäsenyyden, sekä DLC koodin, jolla voi ladata peliin Spider-Man asun, 5 taitopistettä ja Spider-Drone aluksen. Koodilla saa myös PS4:lle Spider-Man avatarin, sekä Spider-Man taustakuvan konsoliin. Hintaa erikoisversiolla oli  159,95€.


































Erikoisversion lisäksi varauksessa oli myös Spider-Man teemainen PS4 Pro konsoli. Hain konsolin Konsolinetistä samana päivänä, kuin tuon erikoisversion. Aluksi varasin konsolin Kampin Gamestopista, mutta peruin tuon varauksen heti kun huomasin, että konsoli oli tullut varattavaksi myös Konsolinetin verkkokauppaan. Hintaa konsolilla oli 495€. Gamestopissa tuo olisi ollut noin 5€ kalliimpi.

Omistin jo ennestään kuusi PS4 konsolia, joista viisi toimii, mutta kovana Spider-Man fanina oli pakko ostaa myös tämä konsoli. Konsoli jää ainakin vielä pakettiinsa, koska tällä hetkellä minulla on käytössä viime vuonna ostetut Star Wars Battlefront 2 teemainen PS4 Pro kotona, sekä mökillä samaisen pelin Slim versio konsolit. Ostin myös toisen PS4 konsolin vähän aikaa sitten, mutta siitä tulee juttua sitten, kun saan siihen kuuluvat kuulokkeet myös ostettua. Kuulokkeet julkaistiin 10.10, mutta ne saapuivat myymälään vähän myöhässä niin haen ne vasta huomenna. Spider-Man konsolin mukana tuli myös pelin perusversio ja koodi, jolla voi ladata nuo kolme tulevaa DLC:tä, joista mainitsin äsken erikoisversion yhteydessä.





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti